roots slide 4
Новини

Корени и филизи – Roots&Shoots в България

Участието на световно известната приматоложка д-р Джейн Гудол на Софийския фестивал на науката 2021 беше не само шанс на българската публика да се срещне с нея на живо (макар и онлайн), но и постави началото на българския клон на нейната фондация Roots&Shoots. Как да създадем клуб, кои са темите, по които клубовете работят и какви са дейностите на Програмата, са въпросите, на които ще отговорим в събитието, на което каним учители и ръководители на образователни структури, работещи формално и неформално с деца – училища, центрове за извънкласно обучение, читалища, занимални, други образователни институции.

Каним ви в София Тех Парк по време на Софийския фестивал на науката, за да споделим всичко по развитието на програмата в България.

8 октомври, събота – 13:30 до 14:30 ч.
зала Научно кафене
за обща публика
вход с безплатни пропуски

От ръководителя на програмата в България Албена Варсано ще разберем повече за фондацията и как самите ние можем да се включим в Roots&Shoots клубовете. Ще научим как един локален проблем може да се превърне в двигател на промяна за цялата общност и във вдъхновение за стотици последователи на Програмата по целия свят.